NYEREMÉNYJÁTÉK

Az alábbi szabályok érvényesek a Facebook-on történő sorsolásos nyereményjátékunkra:

  1. A nyereményt a meghirdetés napján egy Facebook bejegyzésben tesszük közzé, rövid leírással és képpel. A bejegyzés tartalmazza azt is, hogy meddig van lehetőségetek játszani.
  2. A nyereményjáték bejegyzésében minden alakalommal szerepeltetjük, hogy mit és milyen feltételekkel lehet nyerni, a nyereményt fényképpel illusztráljuk.
  3. A játékban való részvétel a poszt alá történő hozzászólással történik. A nyerési esélyt nem növeli az egy személy által írt hozzászólások száma, mindenki egyszer vesz rész egy sorsolásban.
  4. A győztest véletlenszerűen választjuk ki sorsológenerátor segítségével, majd közöljük a nevét egy bejegyzésben a Facebookon, illetve megkérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a nyereménnyel kapcsolatban. Nem zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy több nyertes lesz egy adott játékban, azonban a kiírásban mindig feltüntetjük, hogy hány nyertesre lehet számítani.
  5. A nyertes a nyereménye átvétele után képet küld nekünk, amin rajta van a nyeremény és a tulajdonosa és egyben engedélyt is kapunk ahhoz, hogy a képet a Facebook-on, az Instagramon és a weboldalunkon publikálhassuk.
  6. Ha a nyertes nem reagál a nyeremény felhivásra illetve a megkeresésre 1 hónapon belül, akkor elveszíti a nyereményt.
  7. A nyertes kap egy információs Facebook üzenetet és kötelessége az szerint eljárni. Ha nem teljesíti teljes mértékben az e-mailben leírtakat, akkor ezzel lemond az ajándékról.
  8. A nyereményt pénzre nem lehet váltani! A nyereményt becserélni más termékre sem lehetséges!
  9. A felajánlást a Hello Dogs Állatigazolvány (Lugosi Zoltán e.v.) teszi. A Facebook nem szponzorálja és nem tartozik felelősséggel a felajánlásokért.